Gratis proeftraining? Bel 0593-370484 of mail info@fitnessstudiowesterbork.nl.     Volg ons op

Personal training

Wat is Personal Training?

Kwaliteit, en dan met name in de begeleiding, staat bij ons hoog in het vaandel! Wij bieden u al jarenlang kwalitatieve begeleiding vanuit fitness en groepsfitness. In de fitness boden wij tot maart 2013 echter nog geen opties om langdurig 1 op1 begeleid te worden. Vanaf maart 2013 kunnen we u deze vorm van training wel aanbieden, een vorm van training die in de internationale fitnesswereld Personal Training genoemd wordt.

Diverse opties

U kunt er dus voor kiezen om vele trainingssessies achter elkaar exclusief gebruik temaken van een Personal Trainer die alleen aan u aandacht besteedt en het programma volledig op uw wensen afstemt. De Personal Trainer is ook zeer flexibel en kan op veel meer tijden en plaatsen het trainingsprogramma verzorgen. Omdat het een 100% 1 op 1 begeleiding betreft, wordt er voor Personal Training een bedrag per sessie gevraagd. Personal Training is bij ons echter ook mogelijk voor twee- of drietallen, eventueel zelfs in groepjes van 4! Hierdoor wordt een echte Personal Training dus bereikbaar voor iedereen, met als ultieme doel: u realiseert uw trainingsresultaten!

LAPT: Los Angeles Personal Training

We gaan werken met een internationaal Personal Training Concept, genaamd LAPT. De Verenigde Staten (VS) en vooral Los Angeles (LA) vormen de bakermat voor Personal Training (PT) waar PT in het begin vooral exclusief was voor filmsterren en VIP's'. LAPT maakt PT echter haalbaar en betaalbaar voor iedereen!

Gecertificeerde clubs en trainers

LAPT Personal Training is alleen verkrijgbaar in een netwerk van kwalitatieve, gecertificeerde fitnesscentra in Nederland. Onze fitness is sinds maart 2013 gecertificeerd! Onze Personal Trainers hebben in dit verband deelgenomen aan een internationaal trainingsprogramma. Alle LAPT Personal Trainers hebben een reeks aan basisopleidingen afgerond en krijgen ieder kwartaal nieuwe trainingen om hun kennis en kunde te verhogen.

Missie van LAPT

De centrale missie van iedere LAPT-er naar iedere klant: U bent de koning en wij zijn uw dienaar, maar we zijn wel een strenge dienaar die kost wat kost uw geplande trainingsresultaat zal realiseren!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Personal Training, informeer dan vrijblijvend bij onze Personal Trainer Lisette Hanning, tel. nr. 0593-370484. Begin eventueel eerst met een LAPT Intro Pack, waarmee u tegen een zeer geringe prijs kennismaakt met Personal Training in het algemeen, maar ook met de Personal Trainer zelf! Het Intro Pack bestaat uit 2x 45 minuten 1 op 1 trainen met de Personal Trainer waarbij alle facetten van Personal Training aan bod komen. Dit pakket kost slechts € 39,-