Gratis proeftraining? Bel 0593-370484 of mail info@fitnessstudiowesterbork.nl.     Volg ons op

Over ons

Fitness Studio Westerbork is in september 2000 opgericht. Nadat een loods aan de Noesten 28 aangepast werd voor fitnessgebruik, gingen de eerste sporters aan de slag in deze nieuwe fitness- en aerobicruimte. Het eerste jaar verliep goed en al snel werd de ruimte te klein. Na een kleine verbouwing werd er een stuk kantoorruimte bijgetrokken zodat er in de fitness meer ruimte ontstond. Het klantenbestand bleef groeien en er moest gezocht worden naar een grotere ruimte. In 2004 werd er door de gemeente Midden-Drenthe een stuk bouwgrond aangeboden vlak bij de huidige locatie. De grond werd gekocht en januari 2005 werd het nieuwe gebouw aan de Noesten 80 geopend.

Fitness Studio Westerbork is inmiddels gegroeid naar een professioneel fitnesscentrum en zal zich blijven ontwikkelen waarbij kwaliteit van het product en de persoonlijke aandacht voor de klant voorop blijven staan. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Jos Nijborg. Samen met het team aan fitnessinstructeurs gaat hij ervoor om met u op een verantwoorde en enthousiaste manier aan uw gezondheid te werken!

Doelstellingen

Onze doelstelling is om in de hedendaagse drukke, gehaaste vierentwintiguursmaatschappij aandacht te hebben voor de gezondheid van de klant. Veel mensen onderschatten het belang van bewegen.

We streven ernaar onze klanten zorgvuldig te begeleiden naar zijn of haar individuele doelstelling. Daarbij maakt het ons niet uit of het gaat om ontspanning of inspanning. Klanten moeten na hun training het gevoel hebben iets te hebben gedaan.

Onze apparatuur wordt voortdurend vernieuwd en onze fitnessinstructeurs worden regelmatig bijgeschoold. Kwaliteit in begeleiding, apparatuur en accommodatie moet kunnen worden gewaarborgd.

"Gezondheid wordt in een alsmaar groeiende consumptiemaatschappij steeds belangrijker."

"Nieuwe leden ondergaan eerst een fittest. Op basis hiervan wordt een trainingsprogramma opgesteld."

Het team

Even voorstellen... De instructeurs en instructrices van onze sportschool.

 • Jos Nijborg - Eigenaar, bewegingswetenschapper
  Geeft Spinning-, ClubPower- en Bootcamp groepslessen en is fitnessinstructeur.
 • Lisette Hanning - Werkzaam sinds 2007
  Geeft Spinning- , Pilates- en Hardloop lessen, is fitnessinstructeur en Personal Trainer.
 • Marieke Bos - Werkzaam sinds 2011
  Geeft TotalFit-, Combat-, FunBoxing- en Spinning groepslessen.
 • Kevin van den Berg - Werkzaam sinds 2021
  Fitnessinstructeur.
 • Colette Eising - Werkzaam sinds 2018
  Geeft BodyBalance/Power yoga groepslessen.
 • Marijn Postema - Werkzaam sinds 2021
  Fitnessinstructeur.
 • Melanie Heres - Werkzaam sinds 2021
  Fitnessinstructeur en geeft Dancefitness.

Een gedegen team van goed opgeleide instructeurs staat garant voor een intensieve training met gevarieerde programma's. Regelmatig worden door de instructeurs en instructrices workshops gevolgd. Zo blijft elke les gevarieerd."

"Uitbreiding betekent ook investeren in nieuwe apparatuur. Met name de cardio-afdeling is in de loop der jaren flink gegroeid."

"Door in te spelen op nieuwe trends blijft het aanbod van groepslessen altijd actueel. Sinds de opening is het lessenpakket fors uitgebreid"

Accommodatie

Onze zalen zijn ruim opgezet en voldoen aan de strengste eisen wat betreft veiligheid en hygiëne. De ruimten worden goed geventileerd en de temperatuur wordt in de oefenruimtes continue op 18 graden Celsius gehouden.

De kleedkamers zijn eveneens ruim opgezet en beschikken over vloerverwarming en een douchegelegenheid. In de kleedvertrekken staan infraroodsauna's tot uw beschikking.

Uw waardevolle spullen zoals sleutels en portemonnees kunt u opbergen in de daarvoor bestemde kluisjes, waar u gratis gebruik van kunt maken.

Na uw training kunt u nog even gezellig nazitten aan de bar en genieten van een kop koffie of van een welverdiende sportdrank.

Sauna

Binnen ons centrum maken we gebruik van Infraroodsauna's. Deze sauna's zijn voorzien van infraroodelementen. Ze geven een directe warmte die tot diep in uw lichaam doordringt.

De dieptewerking van de infraroodstralen stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een intense doorbloeding van huid en spieren. Zuurstof en bouwstoffen worden beter door de spieren opgenomen.

Bij het gebruik van de IR cabine worden toxische stoffen sneller uit het lichaam verwijderd. Het gevolg is een grondige reiniging van huid en lichaam, soepelere spieren, een zachte gezonde huid en een algemeen gevoel van behaaglijkheid.

"In zowel de heren- als in de dameskleedruimte is een infraroodsauna aanwezig. Hier kan gratis gebruik van worden gemaakt indien u een abonnement heeft bij Fitness Studio Westerbork. Of u nu één keer per week sport of onbeperkt, dat maakt niet uit. Heerlijk ontspannen na een intensieve training."