6 maart 2021

De nieuwsbrief is de deur uit; we gaan weer buitentrainingen doen vanaf a.s. maandag 8 maart 2021!
Hierbij het rooster:
Maandag:
09:00-10:00 Fitwalk Lisette
10:15-10:45 Powerwalk Lisette
19:00-20:00 BootcampFit Marieke
Woensdag
18:30-19:30 Fitwalk Lisette
19:00-20:00 BootcampFit Marieke
19:45-20:15 Powerwalk Lisette
Donderdag
19:00-20:00 Totalfit Marieke
Vrijdag
09:00-10:00 Fitwalk Lisette
10:15-10:45 Powerwalk Lisette
Zondag
10:00-11:00 Circuit/HIIT Jordi
Nieuw in ons rooster is de Powerwalk training van 30 min.: dit is een conditie- en krachttraining waarbij je low impact alle grote spiergroepen van je lichaam traint. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen en de training wordt ondersteund door energieke en afwisselende muziek.
Inschrijven voor de lessen kan via het klantenportaal. Dit kan steeds voor een periode van 2 weken. Mocht je je inlogcode/klantnummer kwijt zijn, stuur dan even een mail naar info@fitnessstudiowesterbork.nl, dan zorgen we dat je z.s.m. een nieuwe toegestuurd krijgt.
Helaas is Marjanne gestopt met lesgeven bij ons. We bedanken Marjanne voor al haar enthousiaste trainingen en wensen haar veel succes in de toekomst.
We zijn heel blij om ook te kunnen melden dat Colette vol enthousiasme de Bodypump wil overnemen! We verwachten de Bodypump in de week van 15 maart in het buitenrooster op te kunnen nemen.
Blijf gezond allemaal, enorm bedankt voor jullie niet aflatende steun door 'gewoon' lid te blijven en graag tot snel bij één van onze buitentrainingen!

 

18 oktober 2020

 

Beste Sporters,

De overheid heeft op dinsdag 13 oktober jl. nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het corona virus. We waren nog in afwachting van de update van onze brancheorganisatie NL Actief, voordat we je op de hoogte konden brengen van de maatregelen die betrekking hebben op de fitness. Alles is inmiddels bekend en de maatregelen zijn als volgt.

 

Groepslessen

De maximale hoeveelheid deelnemers per les gaat naar 8. De deelnemers zullen per les in 2 groepen verdeeld worden (ter plekke) en er is een duidelijke afbakening tussen de groepen onderling en de instructeur. Hoewel we, nu de verbouwing zo goed als klaar is, meer ruimte in de groepsleszalen hebben, menen we er goed aan te doen de groepsgrootte kleiner te houden dan wat wettelijk van ons verwacht wordt. Op deze manier is en blijft het sporten veilig en, bovenal, kan iedereen met een veilig gevoel sporten.

Omdat er nu minder mensen per les mee kunnen doen, hebben we het aantal groepslessen per week verhoogd, zie hieronder welke lessen erbij komen. Deze lessen zullen in ieder geval blijven zo lang als de extra overheidsmaatregelen duren.

 

Extra lessen per maandag 26 oktober a.s.:

Dinsdag        10.15-11.00 uur      Pilates

Dinsdag        11.15-12.00 uur      YinYoga

Dinsdag        20.30-21.30 uur      Pilates

Woensdag    9.00-10.00 uur        TotalFit

Woensdag    20.00-21.00 uur      Fitwalk (buiten)

Donderdag   10.00-11.00 uur      TotalFit

Vrijdag         11.00-12.00 uur      Spinning

Vrijdag         19.00-20.00 uur      ClubYoga

 

Kleedkamers en douches

De kleedkamers en douches mogen helaas per direct niet meer gebruikt worden. We willen je dan ook vragen om in sportkleding naar de fitness te komen. De bankjes van de kleedkamers verspreiden we over de gangen beneden en boven, zodat iedereen daar de sportschoenen aantrekken kan.

 

Mondkapjes

Zolang er nog geen wettelijke verplichting tot het dragen van mondkapjes is, geldt dit zeker ook niet tijdens het sporten. Mocht dit veranderen dan stellen we je daarvan op de hoogte. We willen je wel verzoeken om buiten de sportzalen een mondkapje te dragen. De medewerkers van Fitness Studio Westerbork zullen tijdens hun werk (behalve tijdens een groepsles) wel een mondkapje dragen.

 

Tot slot

Samen maken we een veilige sportomgeving.

Bedankt voor je aanpassing aan de maatregelen en de daarbij gevraagde inzet van jou kant. Dit waarderen we enorm! Laten we samen zo doorgaan!

 

Blijf gezond, blijf bewegen en graag tot snel in de fitness!

Met sportieve groeten,

Team Fitness Studio Westerbork.

 

15 oktober 2020

Beste sporters,
 
N.a.v. de persconferentie van de regering dinsdag 13/10 jl. en de daarin aangekondigde nieuwe corona maatregelen, zijn we in afwachting van de update van onze brancheorganisatie NL Actief over wat deze maatregelen voor ons als fitness gaan betekenen.
NL Actief komt vandaag (15/10) of uiterlijk morgen met een nieuwsbrief, waarin alles duidelijk gemaakt wordt. Zodra we vervolgens alles duidelijk hebben, zullen we jullie via de e-mail, website en Facebook ook direct op de hoogte brengen. Heb je nog geen mail van ons gehad, mail ons a.u.b. op info@fitnessstudiowesterbork.nl en we zorgen dat je gegevens worden aangepast in ons klantensysteem.
 
Blijf gezond, blijf bewegen en graag tot snel in de fitness!
 
Met sportieve groeten,
Team Fitness Studio Westerbork.

 

8 mei  2020

Nieuwsbrief groepslessen, contributie en compensatiemaatregelen i.v.m. de sluiting door het Corona virus.

Beste Sporters,

Allereerst hartelijk dank voor al jullie steun de afgelopen tijd! Door lid te blijven, alle reacties op facebook, mailtjes en kaartjes die jullie naar de fitness stuurden; het doet ons super goed en motiveert ons om volle bak door te gaan voor jullie en ook door te gaan met de verbouwing. De vergunning hiervoor is verleend en het bouwbedrijf heeft de opdracht binnen, dus we kunnen snel van start!

Laten we eerst verder gaan met het goede nieuws. Vanaf 11 mei a.s. is het nl. weer toegestaan om met groepen van max. 10 personen buiten te trainen! Deze kans grijpen we natuurlijk met beide handen aan en onderstaand kunnen jullie zien hoe het lesrooster eruit ziet.

Het slechte nieuws is helaas dat we (vooralsnog!) gesloten moeten blijven tot 1 september a.s. Dit nieuws kwam voor ons hard aan, want we waren er tot woensdag 6 mei eigenlijk van overtuigd dat we eind mei, begin juni wel weer open zouden mogen gaan en we waren/zijn daar ook helemaal op voorbereid. Gelukkig was er wel de toevoeging dat er met de branchevereniging en het RIVM gekeken wordt of we toch niet eerder open kunnen. Hopelijk horen we dit snel, want nu blijft er nog steeds een soort onzekerheid hangen.

Doordat het misschien tot 1/9 a.s. duurt voordat we weer open mogen, hebben we opnieuw naar de contributie gekeken. In de vorige nieuwsbrief (zie onze website) was al aangekondigd dat deze aanzienlijk naar beneden zou gaan per 21/4/20 en we gaan nu nog een stapje verder. Vanaf 19 mei a.s. zullen alle abonnementskosten met 25% worden verminderd t.o.v. het normale tarief. Dit zal doorgaan tot de datum dat we weer open mogen.

Verder blijven de compensatiemaatregelen uit de vorige nieuwsbrief ook staan. Maar omdat we nu een andere korting hanteren, zal alleen de maatregel dat iedereen onbeperkt mag sporten (+ korting op de eGym- en onbeperkt abonnementen) een andere tijdsduur hebben. Dit zal zijn voor een periode van 12 weken vanaf de opening.

Hier staat tegenover dat we vanaf 11 mei weer gedeeltelijk open gaan met het aanbieden van buitentrainingen. Verder kunnen we snel beginnen met de verbouwing, en als alles een beetje mee zit, zijn we daarmee op 1/9 a.s. al een heel eind gevorderd.

We beseffen terdege dat we met deze maatregelen een hoop van jullie vragen en hopen op jullie begrip en coulance hiervoor. Door lid te blijven ondersteunen jullie ons op de meest concrete manier en zorgen jullie ervoor dat de fitness kan blijven bestaan, straks zelfs mooier en met meer mogelijkheden dan ooit!

Voor wat betreft de groepslessen vanaf 11 mei a.s. geldt het volgende:

·       Het aanmelden voor een groepsles kan via je eigen klantenportaal;

·       In de begeleidende email staat hoe je hierop kunt inloggen;

·       Groepen kunnen max. bestaan uit 9 personen, meld je dus op tijd aan, vol=vol;

·       Elke week kun je je aanmelden voor de trainingen van de lopende- en volgende week;

·       Elke vrijdag 17.00 uur staat het rooster voor de volgende week klaar in het klantenportaal;

·       Bij slechte weersomstandigheden kan een les uitvallen, hiervan word je tijdig op de hoogte gesteld;

·       De lessen starten vanaf de Fitness, tenzij anders vermeld;

·       Als je verhinderd bent, graag tijdig afmelden, zodat anderen op jouw plek kunnen;

·       Als je ziek bent, koorts hebt, verkouden bent, keelpijn hebt, kom dan niet op de training;

·       We houden altijd 1,5 meter afstand en we vragen iedereen zich hieraan ook goed te houden. Verder houden we ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM;

·       De douches/kleedkamers/toiletten van de fitness kunnen helaas niet gebruikt worden, dus kom in je sportkleding.

Rooster voor week 20 (ma. 11/5 t/m zo. 17/5):

Ma. 11/5       TotalFit                             9.00-10.00 uur        Trainer: Marieke

                    Bootcamp                         19.00-20.00 uur      Trainer: Marieke

                    ClubPower                        19.00-20.00 uur      Trainer: Marjanne

                    Fitwalk                              19.00-20.00 uur      Trainer: Lisette

                    Athletic                             20.00-20.30 uur      Trainer: Marjanne

Di. 12/5        Pilates/BBB/Core              9.00-10.00 uur        Trainer: Lisette

                    Circuit/HIIT                       19.00-20.00 uur      Trainer: Jordi

Wo. 13/5      Hardlopen beginners         9.00-10.00 uur        Trainer: Lisette

                    Bootcamp                         19.00-20.00 uur      Trainer: Marieke

                    ClubPower                        19.00-20.00 uur      Trainer: Marjanne

                    Fitwalk                              19.00-20.00 uur      Trainer: Lisette

                    Athletic                             20.00-20.30 uur      Trainer: Marjanne

Do. 14/5       Pilates/BBB/Core              9.00-10.00 uur        Trainer: Lisette

                    TotalFit                             19.00-20.00 uur      Trainer: Marieke         

Vrij. 15/5       Hardlopen beginners         9.00-10.00 uur        Trainer: Lisette

Za. 16/5       Bootcamp                         9.00-10.00 uur        Trainer: Marieke

Zo. 17/5       Circuit/HIIT                       10.00-11.00 uur      Trainer: Jordi

We werken zoveel mogelijk met dit rooster, maar bij voldoende animo kan het aantal lessen uitgebreid worden en als jullie zelf ideeën hebben horen we die graag!

De uitleg van de lessen is te vinden door hier te klikken. We willen benadrukken dat deze trainingen ook uitermate geschikt zijn voor iedereen die normaal individueel traint!

Naast de groepslessen heeft Marieke ook nog 2 Bootcamproutes uitgezet, die je zelf op elk tijdstip kunt doen. De ene is bij de Hertenkamp, start op het zandpad vanaf de parkeerplaats en de andere is vanaf de Krommaat, op het fietspad richting Zwiggelte.

Nogmaals heel veel dank voor jullie steun, en we verheugen ons er enorm op jullie weer te zien!

Blijf gezond, blijf bewegen en hopelijk tot snel in de fitness!

Met sportieve groeten namens team Fitness Studio Westerbork,

Jos Nijborg            

info@fitnessstudiowesterbork.nl