eGym-Cirkel: Fit & Vitaal in 30 minuten met resultaatgarantie!

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? En wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier en resultaat bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel en de bijbehorende 'Niet goed? Geld terug! Garantie'!

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De instructeur stelt eenmaal alle toestellen voor je in waarbij je persoonlijke gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, automatisch bewaard worden op een chipkaart. Het trainingsgewicht wordt bepaald middels een krachttest. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete training doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijgt je via je persoonlijke touchdisplay visuele feedback over de trainingsbeweging, waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart;
  • Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
  • Fit & Vitaal in 30 minuten!

Geld terug Garantie!

Je hebt een ‘Niet goed? Geld terug Garantie!’ op de eGym-Cirkel. Bij de 24e training kun je kiezen: jouw lidmaatschap loopt door, of je vraagt het geld wat je extra hebt betaald voor het trainen op de eGym-cirkel, terug. Klik hier voor de voorwaarden van deze garantie en het tarief van het eGym resultaatabonnement.